Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

Retragere surpriză din avocatură. Un cunoscut om de afaceri din Suceava se retrage din Barou

Retragere surpriză, miercuri, din avocatura suceveană. Un cunoscut om de afaceri a decis să se retragă din Barou. Este vorba despre Ștefan Mandachi, suceveanul care a construit primul metru de autostradă din Moldova și care a provocat o întreagă țară, prin campania sa „Șî eu vreau autostradă”.

Pentru nervii și eforturile tuturor colegilor mei avocați care circulă pe marginea gropii reprezentându-și clienții la instanțe îndepărtate, începând de astăzi, 6 martie, mă suspend pentru un an din avocatură”, a precizat Mandachi.

Ștefan Mandachi are 33 ani, necăsătorit, este avocat și antreprenor și se recomandă drept țăran de la
Sfântu Ilie, satul în care a copilărit și în care locuiește și acum. Fondatorul mai multor francize, începând cu anul 2012, și-a deschis prima afacere în Suceava. În 2018 finalizează prima franciză hotelieră românească, în urma unei investiții de 7,5 milioane euro, iar in februarie 2019 lanțul de restaurante, locații proprii și francize, ajunge la 41 de restaurante, fiind pe locul trei în categoria restaurantelor tip fast-food din România.

La finalul anului 2018, companiile sale și ale francizaților săi dețin un capital uman de peste 850 angajați, iar cifra de afaceri anuală a companiilor principale deținute de Ștefan Mandachi, inclusiv
francize, se ridică la 27,6 milioane euro. Afirmă despre el că nu este activist și nici nu intenționează să intre în politică. Consideră că doar prin exemplu se pot modifica mentalități și își dorește ca manifestul propriu să fie preluat de cât mai mulți oameni care se identifică cu aceste nevoi și să se schimbe ceva concret din punct de vedere al infrastructurii rutiere în zona de nord-est a României.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*