Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

FOTO Ninsori abundente pe DN17, în Pasul Tihuța

Ninge abundent, miercuri dimineață, pe DN 17, în Pasul Tihuța, județul Suceava. Șoferii trebuie să circule cu prudență.

Circulația pe drumurile naționale din zona Moldovei este asigurată, fără evenimente cauzate de starea vremii sau a carosabilului, potrivit DRDP Iasi.
Ninge în zona pasului Tihuța (DN 17, limita județelor Suceava și Bistrița Năsăud, Vatra Dornei și Mestecăniș), iar în rest, cerul este acoperit total sau parțial, fără precipitații.
Vizibilitatea este bună, iar temperatura aerului în regiune este cuprinsă între 3°C la Câmpulung Moldovenesc, Iași și Botoșani, și 7°C la Galați.
Carosabilul este acoperit cu zăpadă frământată în strat de maximum 0-1 cm pe DN 17 (Pasul Tihuța) și DN 18, respectiv umed cu porțiuni uscate sau uscat, în rest.

like facebook, suceava, news, stiriMeteorologii anunțau, la începutul acestei săptămână, că  în Moldova, în perioada 4 – 7 martie va fi cald, cu temperaturi maxime, în medie regională, de 12…16 grade, urmând ca în zilele de 8 și 9 martie vremea să devină deosebit de caldă, astfel încât media maximelor termice va ajunge spre 18…20 de grade.

Apoi maximele vor scădea ușor și treptat și vor ajunge la medii de 10 grade, în perioada 12 – 17 martie. Media temperaturilor minime va fi cuprinsă între -2 și 2 grade, exceptând nopțile din perioada 8 – 12
martie, când se va situa în jurul valorii de 4 grade.

Vor fi precipitații slabe în intervalul 11 – 17 martie, dar trecător și pe 6 martie.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*