Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Sucevean de 56 de ani mort într-un accident rutier

Un sucevean de 56 de ani și-a pierdut viața luni seară, după ce a traversat DN17 aiurea, fără să se asigure. Acesta a fost lovit de un autoturism condus de un tânăr din Sîngeorz-Băi, scrie Bistrițeanul.ro.

Accidentul s-a produs pe DN17, în localitatea Coldău. Din primele informații, bărbatul a traversat strada fără să se asigure, când a fost lovit de o mașină care se îndrepta spre Dej.

La volanul autoturismului se afla un tânăr de 21 de ani din Sîngeorz-Băi. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Victima are 56 de ani și este din Suceava. Bărbatul a fost găsit de echipajele medicale SMURD și SAJ, ajunse la fața locului, cu leziuni incompatibile cu viața și declarat decedat.

„Din primele verificări și măsurători efectuate de polițiștii rutieri din Beclean a rezultat faptul ca, pe DN17, în localitatea Coldău, un autoturism, condus de un tânăr de 21 de ani din Sîngeorz Băi, care circula pe direcția de mers spre Dej, a surprins și accidentat mortal un bărbat de 56 de ani din județul Suceava care ar fi fost angajat în traversarea neregulamentară a străzii. În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro, Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*