Luni 06 Mai 2024, Actualizat acum 126 zile 12:00 am

Secția de Obstetrică Ginecologie a Spitalului Vatra Dornei, reabilitată cu peste 1.400.000 lei

Secția de Obstetrică și Ginecologie din cadrul Spitalului Municipal Vatra Dornei va fi reabilitată cu peste 1.400.000 lei.

Durata contractului, scos la licitație, este de 9 luni și este formata din perioada de proiectare a lucrarilor de 3 luni și perioada de execuție a lucrarilor de 6 luni. Valoarea estimata este de 1.412.320,62 lei fara TVA.

Obiectivul general al proiectului consta in creșterea eficientei energetice a cladirii in care funcționeaza Secția de obstetrica ginecologie aparținand Spitalului municipal Vatra Dornei, prin implementarea unor masuri specifice care presupun reabilitarea termica a cladirii, implementarea unor soluții de scadere a consumului de combustibil convențional si in mod implicit si scaderea emisiilor de bioxid de carbon.

Practic, se va face reabilitarea anvelopei termice prin izolarea pereților exteriori ai cladirii, ai planșeului, a instalațiilor de transport energie termica si prin luarea unor masuri de economie a energiei, vor fi introduse pompe de caldura si panouri fotovoltaice.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*