Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

FOTO O familie cu zece copii trăiește într-o singură cameră. „Nu am dat niciunul la stat și nici nu aș vrea să îi dau”

O singură cameră, care este de fapt întreaga casă, mai mult dărăpănată, amplasată în localitatea Gulia din orașul Dolhasca, adăpostește 12 suflete. Este vorba despre zece copii și părinții acestora.

Tatăl este singurul care aduce un ban în casă, pe lângă alocația copiilor, dar acesta nu are un loc de muncă stabil, ci lucrează cu ziua.

like facebook, suceava, news, stiri„Mă duc și eu cu ziua, mă duc cu niște măturoaie, mai merg și eu cu niște nuiele ca să pot să îi hrănesc. Nu am dat niciunul la stat și nici nu aș vrea să îi dau pentru că nu vreau. Aș vrea și eu o căsuță mai mare pentru ei că sunt copii”, a spus tatăl copiilor, care a precizat că nu vrea nimic pentru el, ci pentru copiii săi. Și nu vrea bani, ci o casă mică, în care să își poată crește micuții.

Cel mai mare dintre copii are 13 ani, iar cel mai mic două luni. Toți copiii care au vârsta potrivită merg la școală și la grădiniță.

Daniel Tiron, de la Descoperă Bucovina cu mine, se implică pentru a le construi acestora o căsuță cu două camere și o baie, iar cei care vor să îl susțină în realizarea proiectului său, pot face donații și prin intermediul Facebook.

Copiii nu au nicio vină. Este inuman să trăiască așa. Oricine poate ajuta, cu cât de puțin, este binevenit”, a spus Daniel.

Redactor: Mihaela Macovei

#Donează #DISTRIBUIȚI ???????????????????????

Publiée par Tiron Danito Daniel sur Mercredi 27 février 2019


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*