Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

VIDEO Intervenție îngreunată a pompierilor suceveni din cauza drumurilor înguste. Autospeciala abia a încăput pe o alee din Pătrăuți

Intervenția pompierilor suceveni la incendiul care a avut loc marți seară la Pătrăuți a fost îngreunată de drumul îngust pe care trebuia să intre autospeciala pentru a putea ajunge la locul incendiului.

„Intervențiile optime la incendii depind foarte mult de timp… Pe lângă traficul aglomerat din orașe, din păcate, întâlnim foarte des și situația prezentată în filmul postat. Oare când are cineva mai mult de pierdut? Când cedează pentru drum un metru din proprietatea sa ori când se uită cum îi ard bunurile de dincolo de gardul pe care l-a înalțat și se întreabă disperat de ce nu reușesc să ajungă pompierii cu autospecialele la locul incendiului? Din fericire, misiunea aceasta a fost una reușită. Am intervenit și am salvat casa proprietarului și alte două anexe gospodărești, înainte ca acestea să fie mistuite de foc. În film, vedeți momentul în care a trebuit să ne retragem, după stingerea incendiului. Și totuși, concluzia este că paza bună trece primejdia rea”, este mesajul transmis pe Facebook de reprezentanții ISU Suceava.

FOTO Incendiu la o casă din Pătrăuți

Incendiu Pătrăuți 26.02.2019

Intervențiile optime la incendii depind foarte mult de timp… Pe lângă traficul aglomerat din orașe, din păcate, întâlnim foarte des și situația prezentată în filmul postat.Oare când are cineva mai mult de pierdut? Când cedează pentru drum un metru din proprietatea sa ori când se uită cum îi ard bunurile de dincolo de gardul pe care l-a înalțat și se întreabă disperat de ce nu reușesc să ajungă pompierii cu autospecialele la locul incendiului?Din fericire, misiunea aceasta a fost una reușită. Am intervenit și am salvat casa proprietarului și alte două anexe gospodărești, înainte ca acestea să fie mistuite de foc. În film, vedeți momentul în care a trebuit să ne retragem, după stingerea incendiului. Și totuși, concluzia este că paza bună trece primejdia rea!

Publiée par ISU „Bucovina" Suceava sur Mardi 26 février 2019


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*