Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

Drumurile județene intră în reparații. Vezi care sunt prioritare!

Drumurile județene din Suceava urmează să intre în reparații după ce au fost afectate puternic în această iarnă. Anunțul a fost făcut de președintele Consiliului Județean (CJ) Suceava, Gheorghe Flutur, care  a menționat că, în urma evaluărilor s-a constatat că sunt drumuri care au carosabilul foarte puternic afectat.

Astfel, unul dintre acestea este Dărmănșeti-Costâna, unde o porțiune de drum arată foarte rău, dar și drumul care leagă Suceava de Ipotești-Bosanci-Udești-Liteni-Dolhasca ce are un grad avansat de uzură. Președintele Flutur a precizat că CJ Suceava așteptă de la Iași „undă verde” pentru demararea licitațiilor pentru modernizarea acestui drum județean pentru că este un proiect cu finanțare europeană care este gestionat de CJ Iași.

O urgență este și drumul care leagă Frasin de Stuplicani-Ostra-Holda-Broșteni unde se va scoate la licitație lucrarea de modernizare, dar până atunci urmează să fie reparat.

„Am trimis mai multe echipe în teren pentru a evalua starea drumurilor după această iarnă. Am făcut o ședință cu firmele de construcții care lucrează cu Direcția de Drumuri județene pe un contract multianual și, în perioada următoare, foarte repede, când temperatura ne permite, se va intra cu reparații.”, a precizat Gheorghe Flutur.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*