Luni 23 Septembrie 2019, Actualizat acum 265 zile 12:00 am


 

Pod provizoriu cu tuburi prin albie, la Verești

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat, marți, că la Verești urmează să fie reluat traficul rutier pe o variantă provizorie de pod prin albia râului Suceava până când va fi reaparat podul rutier afectat.

„Am stabilit și se lucrează deja la amenajarea unui pod provizoriu cu tuburi prin albie, în amonte de podul existent, ca mașinile, și traficul greu și traficul ușor să poată circula pe această variantă până finalizăm ridicarea grinzilor de la podul de la Verești și reparația propriu-zisă”, a spus Flutur.

Președintele Flutur a precizat că a fost organizată o licitație pentru această lucrare, dar nu s-a prezentat niciun ofertant și crede că după actualizarea indicatorilor va fi adjudecată această licitație.

„Vestea pentru cetățenii din zonă este că în câteva zile se va circula pe varianta provizorie, un pod pe tuburi de 1200 mm diametru, prin albia râului Suceava”, a declarat Flutur.

Podul a fost construit în anul 1965, fiind amplasat între localitățile Udești și Verești și asigură traversarea, peste râul Suceava, a drumului judetean DJ 208B, cu o lungime totala de 198,80 m.

DJDP Suceava anunță reparații la podul de la Verești. Ce sumă a alocat!


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*