Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Societate din Suceava amendată cu 3.000 lei după ce polițiștii au interceptat un transport ilegal de cherestea

Poliţiştii olteni au dispus confiscarea de material lemnos, în valoare 8.421 de lei. Totodată, au sancţionat contravenţional o societate comercială cu amendă în valoare de 3.000 de lei pentru încălcarea legislaţiei din domeniul silvic.

Astfel, aceştia au depistat în trafic, pe raza comunei Pleşoiu, un ansamblul de vehicule care transporta cherestea răşinoase molid.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că materialul lemnos era transportat de către o societate comercială cu sediul în judeţul Suceava, fără a corespunde din punct de vedere al volumului cu cantitatea înscrisă în avizul de însoţire prezentat de către conducătorul auto, existând o diferenţă de 12,03 metri cubi.

Poliţiştii au sancţionat contravenţional societatea comercială, pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 171/2010 modificată, privind sancţionarea şi stabilirea contravenţiilor silvice, cu amendă în valoare de 3.000 de lei.

Totodată, cei 12,03 m cubi de material lemnos, în valoare de 8. 421de lei, au fost confiscaţi şi predaţi Ocolului Silvic Slatina.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*