Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

Minor prins la volanul unei mașini. Cum a încercat să-i păcălească pe polițiști

Un minor de 17 ani a urcat la volanul unei mașini, deși nu avea permis de conducere, iar când a dat cu ochii de poliție a făcut schimb de locuri la volan cu un bărbat de 39 de ani.

Potrivit polițiștilor, sâmbătă seară, în timp ce acționa pe DC 1 din comuna Bunești, o patrulă din cadrul Secției 12 Poliție Rurală Preutești a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism al cărui conducător auto a oprit la circa 20 metri, polițiștii observând faptul că persoana aflată la volan a făcut schimb de locuri cu pasagerul din vehicul.

Astfel, polițiștii au constatat faptul că, la volan se afla un bărbat de 39 de ani din comuna Baia, iar ca pasager un minor de 17 ani, din municipiul Fălticeni.

„În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că, în momentul opririi, vehiculul a fost condus de minorul de 17 ani care nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto. În cauză s-a întocmit dosar penal, minorul de 17 ani fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, iar bărbatul de 39 de ani sub aspectul comiterii infracțiunii de ”încredințarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane despre care știa că nu posedă permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural”, se precizează într-un comunicat al Poliției Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*