Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Lapoviță și ninsoare la Suceava. Cum se circulă pe drumurile naționale

Circulația pe drumurile naționale din zona Moldovei se desfășoară normal, vineri dimineață, fără blocaje cauzate de starea vremii.

Plouă mărunt în județele Botoșani, Iași, Neamț și Suceava, iar pe unele sectoare se înregistrează precipitații mixte (lapoviță pe DN 2E, Suceava, respectiv ninsori la Câmpulung Moldovenesc – SV, Calugăreni, Potoci și Bicaz – județul Neamț). Carosabilul este umed în jumătatea nordică a regiunii, respectiv uscat cu porțiuni umede sau uscat în județele Vrancea, Galați și Vaslui.

La nivelul DRDP Iași, pe timpul nopții s-a acționat cu 9 autoutilaje și s-au răspândit 3,5 tone material antiderapant. În prezent, pe drumurile din Moldova se acționează cu 45 de utilaje. Temperatura aerului este cuprinsă între 1°C la Câmpulung Moldovenesc (Suceava) și 5°C la Bârlad și Botoșani.

Începând de astăzi, de la ora 14.00, zona Moldovei este sub incidența unei avertizări de răcire bruscă a vremii și ninsori, iar de la ora 16:00 intră în vigoare o atenționare Cod galben de vânt puternic, cu viteze de peste 60 km/h.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*