Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Procuror sucevean numit de CSM în cadrul Secției de Investigare a Infracțiunilor din magistratură

Un procuror sucevean a fost numit pentru următorii cinci ani de CSM în cadrul Secției de Investigare a Infracțiunilor din magistratură.

Plenul CSM a validat, la data de  19 februarie, rezultatele concursului pentru funcțiile de executie din cadrul Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție. Sorin Eugen Iasinovschi, de la Parchetul Curții de Apel Suceava, a fost numit pe această secție. Acesta afirma recent că DNA a intrat „cu bocancii” în viața magistraților.

„Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat validarea. rezultatelor concursului pentru numirea procurorilor cu functii de executie din cadrul Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie, desfasurat in perioada 22 noiembrie 2018 – 15 februarie 2019 si numirea in functii de executie in cadrul Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie a candidatilor declarati admisi, conform propunerii comisiei de concurs, pentru o perioada de 3 ani, incepand cu data de 01.03.2019. (13 voturi DA, 5 voturi NULE)”, se arata în solutia CSM.

Ceilalți procurori numiți pentru perioada 1 martie 2019 – 1 martie 2022 sunt: Adina Florea, Mihaiela Iorga Moraru, Marin Nicolae, Puiu Zarafira și  Gheorghe Stan, șeful secției.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*