Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

VIDEO Câinele atacat de Amstaffi a fost operat. „Primul lucru pe care l-a făcut a fost să…”

Ciobănescul atacat de doi câini Amstaff la Broșteni a fost operat și s-a trezit din anestezie. Acesta mai are răni, are ochii sfâșiați, urechile rupte, dar luptă să trăiască.

„Sunny s-a trezit din anestezie, iar primul lucru pe care l-a facut a fost sa guste cateva bobite drept recompensa. Este extrem de slab. Primeste antibiotic intravenos, tratament perfuzabil, a fost toaletat, tuns pentru a putea fi evaluat bine, mai sunt rani, dar nu grave pe corp, zona capului ramanand problema cea mai grava. Este plin de infectie sub piele, urechile rupte, ochii sfasiati, dar cu speranta ca pot fi salvati dupa interventia avuta”, susțin cei de la Kola Kariola.

like facebook, suceava, news, stiriUn câine ciobănesc a ajuns să fie mutilat, cu ochii scoși, de doi câini Amstaff, care au acționat la îndemnul proprietarului.

Culmea, proprietarul acestora se amuza teribil de chinul prin care trecea câinele ciobănesc. Scos din colții câinilor agresivi, ciobănescul a ajuns în grija celor de la Casa lui Patrocle.

Sunny s-a trezit din anestezie, iar primul lucru pe care l-a facut a fost sa guste cateva bobite drept recompensa. Este extrem de slab ? Primeste antibiotic intravenos, tratament perfuzabil, a fost toaletat, tuns pentru a putea fi evaluat bine, mai sunt rani, dar nu grave pe corp, zona capului ramanand problema cea mai grava. Este plin de infectie sub piele, urechile rupte, ochii sfasiati, dar cu speranta ca pot fi salvati dupa interventia avuta. Este mult de munca, iar Sunny trebuie sa colaboreze la fel ca Angel, Bluebell, Dotty si alte cazuri extrem de grave….multumim City vet pentru tot. Va multumesc ca ati fost alaturi de noi, va doresc o noapte linistita si sper ca maine sa revenim cu vesti mult mai bune, medicii fiind inca rezervati cu privire la starea lui! Va rog mult, in seara asta sa-l puneti si pe Sunny in rugaciunea voastra ?

Publiée par Kola Kariola sur Jeudi 14 février 2019


Loading...

loading...

2 Comentarii

  1. Remus says:

    Felicitări celor care lupta pentru viata catelusului. Sunteti niste oameni deosebiti. As dori sa contribui si eu cu ceva daca este posibil.

    Răspunde
  2. Liana says:

    Doamne dumnezeule dă-mi răbdare că mă lasă nervii. Laș mitralia pe nefericit laș pune pe jar încins. Laș chinui până și-ar ruga moartea.

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*