Joi 18 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

FOTO Ciobănescul sfâșiat de Amstaffi, trimis la o clinică din București. Proprietarul câinilor s-a ales cu dosar penal

Ciobănescul sfâșiat de doi câini Amstaff, la Broșteni, a fost trimis la o clinică din București. Acesta urmează să fie consultat de un specialist oftalmolog, în speranța că i se va putea salva măcar un ochi.

Între timp, proprietarul câinilor s-a ales cu dosar penal. Ciprian Severin este cercetat pentru organizarea de lupte între câini fără drept.  Animalele erau înscrise în registrul câinilor periculoși.

like facebook, suceava, news, stiriCiobanescul sfasiat de doi amstaffi in Brosteni este in drum spre Bucuresti! Ni s-a oferit sprijin de catre Asociatia Kola Kariola sa fie vazut de Dr. Ionascu, specialist oftalmolog, caci inca mai speram intr-o minune, sa-i salvam ochii, sau macar un ochi. Iar daca mai exista doar 1% sanse sa vada vreodata, TREBUIE sa-i dam aceasta sansa, si sa facem tot ceea ce este uman si medical posibil sa-l ajutam!
Multumim Kupan Maria Luiza care ne ajuta cu transportul, multumim Ene Liliana pentru plata transportului. Asteptam vesti, updaturi, ne indreptam toate sperantele si gandurile bune catre ciobanescul nostru Sunny, si ne rugam sa ne si vada intr-o buna zi!”, este mesajul transmis de reprezentanții Casei lui Patrocle.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*