Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Cum trebuie să-și aleagă femeile accesoriile în funcție de ținutele pe care le poartă?

Asa cum femeile acorda o importanta sporita pieselor vestimentare pe care le poarta, dar si modului in care le combina, pentru a obtine o imagine deosebita, ele trebuie sa isi aleaga si accesorii dama interesante, pe care sa le poarte in functie de intregul lor outfit. Cercerii, bratarile, colierele, ceasurile de dama: toate acestea trebuie sa reprezinte prelungiri ale stilului ales de catre doamne si domnisoare, pentru un rezultat estetic si placut ochiului. In randurile de mai jos, reprezentantele sexului frumos pot gasi sfaturi foarte practice si utile de care trebuie sa tina cont atunci cand isi aleg accesoriile!

Stilul vestimentar

In primul rand, femeile trebuie sa se gandeasca la stilul vestimentar pe care isi doresc sa il adopte a doua zi. Daca este vorba despre stilul sport, atunci preferabil este ca si accesoriile sa fie in concordanta cu acest lucru. De exemplu, ceasul de mana poate avea o curea din piele sau chiar din material textil, cerceii trebuie sa fie finuti, ideal tip bobita, iar daca se opteaza si pentru bratari, atunci si ele trebuie sa fie sport. La pol opus, in cazul unei tinute elegante, sunt recomandate accesoriile mai finute si mai elegante: bratari din aur sau din argint, cercei din aceleasi materiale si un ceas de mana cu o curea metalica. Recomandat este ca accesoriile si tinutele sa fie mereu imbinate foarte frumos, pentru ca atunci cand accesoriile sport sunt purtate impreuna cu outfiturile elegante, imaginea de ansamblu nu este una placuta.

Culori

In ceea ce priveste culorile, accesorii dama trebuie sa fie in concordanta cu nuantele pieselor vestimentare. De exemplu, daca femeile opteaza pentru un outfit monocrom, negru, atunci au libertatea de a se juca in ceea ce priveste culorile accesoriilor si isi pot nuanta tinutele cu ajutorul unor bratari, coliere sau cercei colorate, pentru a avea o pata de culoare. La pol opus, daca tinuta pe care si-au ales-o doamnele si domnisoarele este una care deja imbina mai multe nuante, atunci accesoriile trebuie sa fie cat mai simple din punct de vedere cromatic, astfel incat sa se evite stilul kitchos.

Accesorii practice si utile

Recomandat este ca femeile sa poarte doar accesorii practice si utile, care sa le faca sa se simta mai bine. De exemplu, curelele pentru pantaloni au un rol foarte important: ele sustin piesele vestimentare si ofera celor care le poarta o senzatie de siguranta. Cat despre gentile sau ghiozdanele asortate tinutelor, ele trebuie sa fie in concordanta cu nevoile personale cand vine vorba despre marime. Daca femeile urmeaza sa mearga la serviciu si au nevoie de foarte multe obiecte, atunci se pot indrepta fie catre un rucsac, fie catre o geanta mai mare, in care sa le incapa toate lucrurile.

Anotimpul conteaza!

Accesoriile mai pot fi alese si in functie de anotimp. Specialistii in fashion nu recomanda imbinarea unor haine de toamna cu genti de vara ori de primavara. Asadar, doamnele si domnisoarele trebuie sa caute intotdeauna sa achizitioneze accesorii care se potrivesc foarte bine din punct de vedere al materialului cu piesele vestimentare, dar si cu incaltamintea.

Imprimeuri si modele

Imprimeurile si modele fac intotdeauna ca accesoriile sa fie mult mai interesante, indiferent daca este vorba despre bijuterii, despre genti sau rucsace. Femeile trebuie sa aleaga insa cu grija accesoriile: daca ele au deja imprimeuri si modele, atunci piesele vestimentare trebuie sa fie putin mai simple, fara foarte multe flori, dungi sau alte tipuri de forme geometrice.

Personalitate

Un alt element care conteaza foarte mult in ceea ce priveste alegerea accesoriilor este personalitatea fiecarei femei. De obicei, doamnele si domnisoarele visatoare prefera accesorii delicate, care sa le completeze tinutele diafane, pe cand reprezentantele sexului frumos care au o personalitate mai dura prefera accesorii putin mai mari, inchise la culoare si cu modele cat mai interesante.

Femeile sunt pretentioase cand vine vorba de propria imagine, dorindu-si sa arate deosebit, indiferent unde ar merge si merita acest lucru, datorita faptului ca ele sunt eroi moderni, ce reusesc sa imbine cu succes responsabilitatile de acasa cu cele de la locul de munca. Asadar, accesoriile trebuie alese si ele intotdeauna cu grija, pentru a completa outfit-urile doamnelor si domnisoarelor!

Gasiti pe Mahoni.ro foarte multe accesorii de dama !


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*