Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Tânăr condamnat după o tragedie rutieră. O persoană a murit, iar două au fost rănite

accident mortal horodnic de sus (1)

Un tânăr din comuna Voitinel a fost condamnat pentru ucidere din culpă, după ce a provocat un grav accident.

Beniamin Rotari a fost condamnat la doi ani şi trei luni de închisoare, cu suspendare sub supraveghere. Decizia este definitivă după ce Curtea de Apel Suceava a menţinut sentinţa Judecătoriei Rădăuţi.

Un grav accident de circulație a avut loc, pe 5 ianuarie 2016, în localitatea Horodnic de Sus. Un bărbat a murit, iar alte două persoane au fost rănite după impactul violent dintre două autoturisme.

Atunci, un bărbat, de 26 ani, din comuna Voitinel, Beniamin Rotari, în timp ce conducea autoturismul marca Volkswagen, pe fondul vitezei excesive a pierdut controlul asupra direcției de mers şi a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu auto marca Fiat condus regulamentar din sens opus de către un bărbat, de 37 ani, din comuna Frătăuţii Vechi.

like-facebookȘoferului mașinii Fiat, Jenică Cazacu, a fost rănit grav, a fost transportat la Spitalul Județean Suceava, unde a murit din cauza leziunilor suferite. În accident a fost rănit și șoferul mașinii  Volkswagen, dar şi o femeie de 35 ani, din Horodnic de Sus, Olga Bădăliță, pasageră în autoturismul Fiat.

accident mortal horodnic de sus (2)


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*