Miercuri 24 Aprilie 2019, Actualizat acum 113 zile 12:00 am


 

Alertă meteo! Județul Suceava, sub cod galben. Ce ne așteaptă în următoarele zile

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, luni, o alertă meteo Cod Galben valabilă inclusiv pentru județul Suceava.

like facebook, suceava, news, stiriPotrivit ANM, în intervalul de valabilitate: 11 februarie, ora 20 – 13 februarie, ora 10,  în majoritatea regiunilor temporar vor fi precipitații și local se vor acumula cantități cuprinse între 10 și 20 l/mp. La munte, în Transilvania, în jumătatea de nord a Moldovei și în Maramureș vor fi mai ales ninsori și lapoviță și se va depune strat de zăpadă. În Banat precipitațiile vor fi mixte, iar în Oltenia și Muntenia vor predomina ploile până marți seara (12 februarie) apoi vor fi mai ales ninsori. Temporar vântul va avea intensificări în cea mai mare parte a țării, cu viteze cuprinse în general între 45 și 55 km/h, dar mai ales la munte, în vestul și sudul Olteniei și în sud-vestul Munteniei, unde pe parcursul zilei de marți (12 februarie) rafalele vor fi în jurul a 60…70 km/h.

Atenționarea Cod Galben este valabilă în intervalul de valabilitate: 11 februarie, ora 22 – 13 februarie, ora 02 când vor fi ninsori importante cantitativ, strat consistent de zăpadă și viscol în zona montană.

În intervalul menționat în zona montană vor fi ninsori importante cantitativ și se va depune strat consistent de zăpadă. Vântul va avea intensificări, cu viteze mai mari la altitudini de peste 1500 m, unde temporar rafalele vor depăși 80…90 km/h și va fi viscol.

loading...

Loading...

Lăsați un comentariu

*