Miercuri 08 Mai 2024, Actualizat acum 128 zile 12:00 am

Trei indivizi judecați după ce au bătut cu cruzime un bărbat într-un local

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au dispus trimiterea în judecată a doi inculpați cercetați în stare de arest preventiv și a unui inculpat arestat în lipsă pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă la omor și tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În seara zilei de 15.09.2018, în jurul orei 18:00, într-un loc public din municipiul Vatra Dornei, pe fondul unei stări conflictuale mai vechi, a unei răfuieli, inculpaţii, Tiberiu Sârbu, din Vatra Dornei, respectiv Vasile Andrei Iosup şi Mihai Lucan, ambii din Dolhasca, au primit au exercitat cu intenţie multiple acte de violenţă asupra persoanei vătămate din municipiul Vatra Dornei aplicându-i multiple lovituri de pumni şi picioare în zone vitale ale corpului precum şi pe toată suprafaţa corpului.
like facebook, suceava, news, stiri
Astfel, la data de 15 septembrie 2018 cu aproximaţie orele 16:00-17:00, persoana vătămată, Marius Simion, de 45 de ani, s-a deplasat la un local situat în orașul Vatra Dornei pentru a socializa.

În jurul orei 20:00, în local au intrat inculpaţii care se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice. Când a văzut persoana vătămată în local, unul dintre inculpați și-a amintit de un conflict mai vechi. După o serie de discuţii aprinse purtate între persoana vătămată şi inculpați, aceștia din urmă au atacat victima, aplicându-i lovituri de pumni şi picioare atât la nivelul capului, cât şi la întregului corp. Loviturile au continuat chiar şi în momentul în care victima s-a prăbuşit la sol.

Din probele administrate în cauză a rezultat că inculpaţii au lovit în mod repetat victima, iar loviturile au fost de o intensitate ridicată, vizând în special capul acesteia.

Un martor a acţionat butonul de panică al sistemului de monitorizare din local şi a apelat de pe telefonul mobil SNUAU 112 solicitând la faţa locului echipaje de ambulanţă şi poliţie.

În cele din urmă victima a fost transportată la o unitate medicală din municipiul Suceava .
Potrivit raportului de constatare medico-legală persoana vătămată a suferit un politraumatism cranio-cerebral şi toracic cu echimoze, hematom, excoriaţii, plagă contuză, contuzie cerebrală hemoragică, fractură costală stânga, leziuni ce au putut fi produse prin loviri cu corpuri sau mijloace contondente şi comprimare şi care au necesitat pentru vindecare un număr de 40-45 de zile de îngrijiri medicale și medicul legist a concluzionat că viaţa victimei a fost pusă în primejdie.

La solicitarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Suceava a dispus luarea măsurii arestului preventiv față de cei trei inculpați.
Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Tribunalului Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*