Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Județul Suceava ar urma să primească 7,3 milioane lei din TVA pentru drumurile județene. Flutur: Sunt extrem de îngrijorat de sumele alocate

Județul Suceava ar urma să primească 7,3 milioane de lei din TVA pentru drumurile județene, un buget mult mai mic față de anul trecut.

Sunt extrem de îngrijorat de sumele alocate din TVA pentru drumurile județene”, a spus președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, care a menționat că au fost realizat 32 de amendamente care urmează să fie depuse de parlamentarii suceveni la bugetul de stat.

like facebook, suceava, news, stiriJudețul Suceava, așa cum arată proiectul de buget, este mult subfinanțat, aproape jumătate față de ce am primit în 2018. Primeam aproape 13 milioane de lei din TVA pentru drumurile județene, un județ care e în frunte cu numărul de kilometri, avem 1.130 de km, acum primim, din ce am văzut, sper să nu fie adevărat, undeva, și asta este un lucru care ne îngrijorează, 7,3 milioane de lei din TVA pentru drumurile județene. O iarnă grea, o iarnă care s-a lăsat cu multe drumuri distruse și nu cred că este corect, mai ales că noi avem o zonă de munte predominantă în care gradul de distrugere, din păcate, este mai mare. Nu am nimic cu alții, nu fac decât să mă întreb de ce noi avem 7,3 milioane de lei, am văzut Covasna, un județ care are 368 de km, are 22 de milioane, ca să vedeți așa, și Teleormanul, care e mai mic are 180 și ceva de km și are 10 de RON și noi Suceava avem o sumă atât de mică”, a spus Flutur.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*