Miercuri 12 August 2020, Actualizat acum 224 zile 12:00 am

 

Tânăr la volanul unei mașini, urmărit și blocat în trafic de polițiști. Motivul pentru care nu a oprit la semnalele oamenilor legii

Un tânăr de 20 de ani, din comuna Șcheia, aflat la volanul unei mașini, a fost urmărit și blocat în trafic de polițiști după ce a refuzat să oprească la semnalele lor.

La data de 03 februarie 2019, ora 21.45, în timp ce acționa pe B-dul Corneliu Coposu din municipiul Suceava, un echipaj de poliție a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, însă conducătorul auto nu s-a conformat, motiv pentru care, s-a procedat la urmărirea și blocarea acestuia.
like facebook, suceava, news, stiri
„Conducătorul auto a fost identificat de polițiști ca fiind un tânăr de 20 de ani din comuna Șcheia. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că tânărul are permisul de conducere suspendat. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat”, ce va fi soluționat procedural”, se precizează într-un comunicat al Poliției Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*