Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Un tânăr de 19 ani a produs un accident mortal, apoi a fugit. Cum a fost pedepsit

Un tânăr de 19 ani, care a produs un accident soldat cu moartea unui prieten de-al său, apoi a fugit, și-a primit pedeapsa. Bogdan Dumitrel Semian a fost condamnat definitiv la trei ani și jumătate de închisoare după ce vineri Curtea de Apel Suceava a menținut decizia Judecătoriei Suceava.

 

Accidentul a avut loc pe 4 iulie 2018. În timp ce conducea autoturismul pe strada Vişinilor din orașul Salcea, un localnic de 19 ani, Bogdan Semian, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune laterală cu gardul din beton al unui imobil.
like facebook, suceava, news, stiri
După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei, fiind identificat ulterior de polițiști la domiciliu.

Din accident, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto, a unui bărbat de 47 de ani, tatăl șoferului, şi a unui tânăr de 19 ani, vecin al șoferului, ambii din oraşul Salcea, pasageri în autoturism.

„Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto”, susținea purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, cms. Ionuț Epureanu.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*