Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Gropile de pe străzile Sucevei vor fi astupate la rece, cu pavele refolosibile. Municipalitatea vrea să aloce 30 milioane lei pentru asfaltarea a peste 100 de străzi

Gropile din municipiul Suceava, apărute în urma fenomenului de îngheț- dezgheț, vor fi astupate la rece, cu pavele refolosibile. Anunțul a fost făcut, miercuri, în cadrul unei conferință de presă, de primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.

Nici nu vreau să mă gândesc ce se va întâmpla în primăvară,  când se va sfârși iarna, după aceste cicluri de  îngheț-dezgheț, câte gropi vor fi în oraș, ele sunt și acuma. Sigur, strategia noastră în primul rând este să le reparăm la rece cu pavele refolosibile, și este o strategie care a dat roade de-a lungul anului, mai puțin la bulevardele principale, unde sunt pe fonduri europene, unde gropile sunt mai mici și aici sigur ne chinuim să le reparăm prin această asfaltare la rece, cu butelia, așa cum se face în toată lumea românească”, a declarat Ion Lungu.

Edilul Sucevei susține că în acest an vor fi alocate 30 de milioane de lei pentru asfaltarea străzilor. Ion Lungu a precizat că nu sunt datorii la firmele care se ocupă cu asfaltarea străzilor astfel că există posibilitatea pentru plata facturilor.

Nu mai vreau să repetăm ca în alți ani când ei se făceau că lucrează,  iar noi că îi plătim. Vreau să avem o treabă făcută cum trebuie, noi să-i plătim, ei să lucreze bine și  mult”, a adăugat edilul, care a menționat că estimează că se va interveni în peste 100 de străzi din municipiul Suceava.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. VIDEO Plătesc taxe de oraș, dar trăiesc ca la țară! Stradă ciuruită de gropi în municipiul Suceava | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*