Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

Gradul de dotare al ISU Suceava cu tehnică de intervenție și autovehicule de transport este de 56,80%. Un număr de 77 au o vechime de peste 10 ani

În prezent, gradul de dotare al inspectoratului cu tehnică de intervenţie și autovehicule de transport este de 56,80%, se arată într-o informare a ISU Suceava.

În dotarea unității se află 78 de mijloace cu o vechime sub 10 ani și 77 de mijloace cu o vechime de peste 10 ani.

Ca urmare a implementării proiectelor I.G.S.U. inspectoratul a fost dotat pe linie tehnică cu următoarea mijloace și echipamente:  autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime (42 ml) – 2 complete;  ambulanţă tip B 4×4 – 3 complete; autocamion cu sistem hidraulic de încărcare/descărcare cu cârlig – 2 complete; container suport logistic al intervenţiei tip II – multirisc – 2 complete; linie tehnică de întreţinere echipament de protecţie – 1 complet;  container suport logistic al intervenţiei tip IV iluminat de 450 kva – 1 complet;  tabără mobilă – 1 complet;  dacia duster confort 1,5 DCI – 1 complet;  autospecială transport efective la intervenţie 16+1 – 1 complet; aparat izolant prevăzut cu sisteme de alarmare în caz de lipsă a mişcării – 16 complete.

Activitatea desfăşurată în domeniul achiziţiilor publice a avut, ca principal obiectiv, realizarea aprovizionării de produse, servicii şi lucrări, în condiţii de eficienţă economică şi cu încadrarea strictă în bugetul alocat unităţii.

Pentru anul 2019 unitatea îşi propune să desfăşoare activităţile necesare derulării etapelor de achiziţie aferente proiectului de la Siret privind „Poligonul pentru pregătirea de specialitate a personalului de intervenţie în situaţii de urgenţă din România şi Ucraina”, în funcţie de data semnării contractului de finanţare şi de fondurile alocate.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*