Luni 06 Mai 2024, Actualizat acum 126 zile 12:00 am

VIDEO Profesor filmat fugărind un elev cu mopul prin clasă. „L-a pus să şteargă pe jos, de faţă cu colegii lui, şi l-a lovit“

Un elev al şcolii din comuna Grămeşti, judeţul Suceava, a fost agresat şi umilit de un profesor de franceză în timpul orei de curs. Dascălul a fost filmat în timp ce aleargă cu un mop în mână după elevul de clasa a VII-a. Directorul şcolii ne-a declarat că „profesorul problemă” este cercetat disciplinar, scrie Adevarul.ro.

Incidentul s-a produs la începutul acestei săptămâni. Elevul de clasa a VII-a, din comuna Grămeşti a judeţului Suceava, a venit la oră fără manualul de limba franceză pe care i l-ar fi luat un alt profesor ca să îl înlocuiască, pentru că era deteriorat.

VEZI AICI VIDEO!

Iritat, dascălul de franceză şi-ar fi ameninţat elevul. Speriat, băiatul a desfăcut sticlă de apă, pe care profesorul i-a luat-o şi i-a vărsat-o pe pantaloni şi pe podeaua din sala de clasă. Apoi, i-a cerut băiatului să strângă apa de pe jos. Elevul susţine că a făcut curăţenie în clasă, însă dascălul nu s-a calmat. L-ar fi lovit cu palma şi l-a alergat prin clasă cu un mop. Aspectul i-a amuzat pe colegii băiatului, care au filmat scena cu un telefon mobil.

Citeste mai mult: adev.ro/plsbmz

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*