Duminică 12 Mai 2024, Actualizat acum 132 zile 12:00 am

Mesajul emoționant transmis de luptătorul MMA, Ghiță Ignat, după moartea Gabrielei Rîpan. Era verișoara sa

Mii de oameni o plâng pe Gabriela Rîpan, studenta în vârstă de 20 de ani ucisă în groaznicul accident de la Cluj Napoca. Luptătorul MMA Ghiţă Ignat, zis şi “Ursul Carpatin”, care este vărul fetei, a transmis un mesaj emoţionant pe Facebook, potrivit Observator.tv.

Un astfel de mesaj a fost postat ieri de luptătorul MMA Ghiţă Ignat, zis şi “Ursul Carpatin”, care este vărul Gabrielei.

“Gabi a plecat…odată cu ea și o parte din inimile celor care au iubit-o și prețuit-o…nădăjduim și credem intru-un Dumnezeu care poate sa aline orice durere,oricât de mare ar fi…sincere și eterne regrete, verișoară scumpă…!!!”, a scris Ghiţă Ignat pe Facebook.

Mesajul este însoţit de un filmuleţ de adio făcut în memoria Gabrielei.

Gabi a plecat…odată cu ea și o parte din inimile celor care au iubit-o și prețuit-o…nădăjduim și credem intru-un Dumnezeu care poate sa aline orice durere,oricât de mare ar fi…sincere și eterne regrete, verișoară scumpă…!!!

Publiée par Ursul Carpatin sur Mardi 22 janvier 2019

Impresionaţi de sfârşitul tragic al tinerei Gabriela Rîpan, prietenii, rudele, dar şi persoane care nu au cunoscut-o pe fată au postat sute de mesaje sfâşietoare de adio.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*