Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

Un sucevean s-a împușcat în picior, la o partidă de vânătoare

Un accident la vânătoare a avut loc, sâmbătă, în localitatea Cacica. Un bărbat, în vârstă de 54 de ani, din Cacica, a ajuns la spital după ce s-a împușcat din greșeală în piciorul stâng.

Ioan H. se afla la vânătoare cu un alt bărbat de 48 de ani, din aceeași localitate, cei doi fiind membri ai Asociației de Vânătoare Ghenu. Având autorizație de vânătoare colectivă din data de 18 ianuarie, au mers împreună în zona cimitirului din Cacica, s-au așezat în standuri, la aproximativ 700 de metri unul de celălalt, iar după o oră s-a auzit o împușcătură.

like facebook, suceava, news, stiriBărbatul de 48 de ani l-a găsit pe suceveanul de 54 de ani împușcat în picior, după ce arma i s-a descărcat accidental.
Victima a ajuns la Spitalul din Gura Humorului, de unde a fost transferat la Spitalul Județean Suceava, având o plagă la piciorul stâng.

Oamenii legii fac cercetări în acest caz pentru vătămare corporală din culpă, uz de armă fără drept, neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*