Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Primarul Sucevei, despre construirea Sălii Polivalente: Am primit din nou garanții ferme că în acest an se vor realiza studiul de fezabilitate şi proiectul tehnic

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a participat, luni, la București, la întrunirea Comitetului Director al AMR, unde au avut loc discuții legate de fundamentarea bugetului național pe anul 2019, în prezența reprezentanților Ministerului Finanțelor Publice şi al Ministerului Dezvoltării Regionale.

„Am insistat în continuare pe repartizarea a 60% din impozitul pe venit la consiliile locale. De asemenea în această dimineață am depus la Compania Națională de Investiții, din nou toate documentațiile actualizate (certificat urbanism + avize) pentru construirea Sălii Polivalente în Municipiul Suceava. Am primit din nou garanții ferme că în acest an se vor realiza studiul de fezabilitate şi proiectul tehnic. La Ministerul Dezvoltării Regionale am discutat despre implementarea proiectelor europene cu doamna secretar de stat, Sirma Caraman”, susține Lungu.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*