Miercuri 01 Mai 2024, Actualizat acum 121 zile 12:00 am

Un cunoscut luptător de kickboxer a petrecut Revelionul în județul Suceava

Luptătorul, la Ostra

Un cunoscut luptător de kickboxer a petrecut Revelionul în județul Suceava. Este vorba despre Benjamin Adekunle Miron Adegbuyi, un kickboxer român și fost luptător K-1.

El a urmărit datinile și obiceiurile de la Ostra, apoi la trecerea dintre ani a fost încojurat de apropiații săi.

Acesta participă în principal la galele GLORY și SUPERKOMBAT. Este în top 10 mondial în ambele clasamente GLORY și LiverKick.com. În 2015, după meciul eliminatoriu cu Hesdy Gerges, a atins poziția 3 în lume în promoție și a devenit challenger obligatoriu la centura mondială GLORY în divizia greilor.

Benny este un produs al promoției românești SUPERKOMBAT și al sălii Respect Gym din București. Adegbuyi și-a făcut un nume în circuitul autohton și international după care a disputat și un meci în K-1.

În 2014, după o serie de cinci victorii consecutive (două dintre ele fiind la nume consacrate din kickbox-ul mondial precum Londt si Juravlev), el a semnat și cu GLORY – cea mai importantă promoție a planetei.

În 2015, după 3-0 in promoție, GLORY i-a oferit acestuia șansa să il întalneasca pe deținatorul centurii olandezul Rico Verhoeven la GLORY 22 în Franța. Lupta va avea loc cu centura pe masă.

A fost ales de către SUPERKOMBAT “Luptătorul Internațional al Anului” în 2014 și Speranța Anului în 2011. De asemenea, în GLORY a fost votat al doilea “Cel Mai Bun Talent” la jumătatea anului 2014.

 

 

 

 

 

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*