Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Nu ai gata lista rezoluțiilor pentru 2019? TOP 3 idei pentru „Have to do list”-ul noului an!

A mai trecut un an si nu te-ai hotarat inca asupra rezolutiilor pentru anul cel nou? Ti-ai intocmit o lista a lucrurilor pe care iti doresti sa le faci sau sa le ai in 2019, insa nu stii daca planurile iti sunt realizabile sau nu? Daca iti doresti suficient de mult ceva si esti dispus sa investesti energie si timp, sa faci tot ceea ce este necesar pentru ca un vis sa devina realitate, orice tel poate fi atins. In majoritatea cazurilor, oamenii isi doresc sa evolueze, sa devina mai buni si sa se perfectioneze, insa atunci cand intampina dificultati, renunta, chiar daca sunt foarte aproape de atingerea obiectivului pe care il au. Fii perseverent si nu iti abandona dorintele, facandu-ti mereu un plan, pas cu pas, care sa te ajute sa ajungi unde iti doresti, sa ai ceea ce iti propui. Nu te grabi si nu sari niciun pas, deoarece fiecare are rolul sau.

“Have to do list” 2019

Este foarte important ca in fiecare an sa ai anumite obiective pe care sa incerci sa le atingi, motivandu-te constant sa iti indeplinesti visele, trecand si invatand din fiecare dificultate pe care o intampini. Iata cateva sugestii pe care sa le iei in considerare, pentru lista rezolutiilor anului 2019:

 

 

  • Calatoreste

 

Daca iti doresti sa te relaxezi, departe de rutina zilnica, departe de responsabilitatile pe care le ai zilnic, nu ezita sa optezi pentru o vacanta intr-o destinatie pe care nu ai mai vizitat-o niciodata. Descopera locuri noi si exploreaza frumusetile naturii, orasele lumii, incearca sa cunosti culturile internationale care au contribuit la formarea societatii moderne. Opteaza pentru un circuit(vacanta) in lume si pregateste-te pentru o experienta unica in viata, echipandu-te cu buna dispozitie si curajul de a incerca lucruri noi, de a descoperi cele mai mari minuni ale lumii.

 

  • Invata

 

Incearca sa profiti de fiecare ocazie pe care o ai pentru a experimenta ceva nou, pentru a iesi din zona de confort, invatand lucruri noi din orice eveniment pe care il traiesti, de la orice persoana pe care o cunosti. Cele mai bune lectii, deseori, nu vin din manualele scolare, ci din viata de zi cu zi, asa ca nu ezita sa ii cunosti pe cei din jur pentru a acumula cunostinte cat mai diverse.

 

  • Urmeaza-ti visele

 

Desi nu este usor, orice tel poate fi atins, daca “visatorul” are suficient de multa ambitie si motivatie pentru a depasi orice obstacol ii sta in cale. Nu te abandona, ci lupta pentru transformarea in realitate a visurilor pe care ti le creezi de-a lungul anilor.

Experimenteaza constant si evita sa ramai intr-o zona de confort. Provoaca-te mereu, incearca sa iti depasesti limitele pentru a evolua si a te dezvolta in fiecare zi.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*