Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Tânăra nevăzătoare din Bilca a devenit cetățean de onoare al comunei după ce a câștigat 10 ediții consecutive a concursului de cultură generală „Câștigă România”

Tânăra nevăzătoare din Bilca, câștigătoare a zece ediții consecutive ale emisiunii de cultură generală „Câștigă România” a devenit cetățean de onoare al comunei.

Titlul i-a fost acordat Magdalenei Iurescu în ședința de Consiliu Local de săptămâna aceasta.

like facebook, suceava, news, stiri„A absolvit în calitate de șefă de promoție, Facultatea de Litere și Știința Comunicării a Uaniversității Ștefan cel Mare din Suceava. A urmat un master în comunicare, iar anul acesta și-a obținut doctoratul. Toate aceste realizări de excepție, sunt cu atât mai deosebite cu cât domnișoara Iurescu Magdalena este nevăzătoare”, se scrie în Expunerea de motive la Hotărârea Consiliului Local.

Magdalena Iurescu are doctoratul în gramatica limbii române. Lipsa vederii nu a împiedicat-o să se bucure de viaţă, iubeşte să înoate şi să meargă pe bicicletă. Pasionată de concursul difuzat de TVR 2, „Câştigă România!”, Magdalena Iurescu a venit la preselecţii la îndemnul mamei sale. Visul ei este să devină profesoară chiar la Liceul Special pentru Deficienţi de Vedere din Buzau, pe care l-a urmat.

O tânără nevăzătoare din Suceava, cu o poveste impresionantă, a câștigat marele premiu „Câștigă România”


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*