Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Tânăr din Vama condamnat pentru trafic de droguri

Un tânăr de 26 de ani, din comuna Vama, a fost condamnat de magistrații Tribunalului Suceava la trei ani de închisoare cu suspendare pentru introducerea în ţară de droguri de mare risc, fără drept, trafic de droguri de mare risc în modalităţile cumpărare și deţinere de droguri mare risc, fără drept, deţinere de droguri de risc în vederea consumului propriu, fără drept și efectuarea de operaţiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive. Decizia în ce îl privește pe Iulian Petrică Sasu nu este definitivă.

Iulian Petrică Sasu a primit un colet din Spania, prin intermediul unei firmei de curierat rapid, în care se aflau 29,84 grame pulbere droguri.

like-facebookDrogurile de mare risc au fost comandate de sucevean pe un site de pe internet şi a plătit pentru ele 1.100 lei. La Iulian Petrică Sasu au fost găsite droguri în vederea consumului, respectiv 1,50 grame cannabis. Drogurile au fost găsite în urma unei perchezţii la locuinţa sa din satul Strîmtura, comuna Vama, judeţul Suceava.

Sucevean reţinut de procurorii DIICOT pentru trafic de droguri


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*