Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Noua Voronskaya, disponibilă de astăzi pe piața din Suceava. Produsele pot fi găsite în cele trei variante- Classic, Organic, Platinum

noua voronskaya, stiri, botosani, prodalcom, voronaNoile sticle de Voronskaya au pornit, joi, către rafturile magazinelor și către locațiile din zona Moldovei pentru a ajunge exact la timp în toate locațiile horeca și casele voastre înaintea sărbătorilor de iarnă. Produsele pot fi gasite în cele trei variante – Classic, Organic, Platinum. Ele se diferențiază prin concetrații diferite și metode de filtrare și preparare. Voronskaya Classic și Organic se filtrează prin ioni de argint impregnat în cărbune activ din nucă de cocos, iar Voronskaya Platinum se filtrează cu ioni de platină.  Vulturul de pe sticlă s-a transformat într-un senzor de temperatură și te anunță când vodca ta atinge temperatura ideală pentru servire. Mai exact, acesta își va schimba culoarea și tu vei ști că băutura ta e gata să îți ofere o experiență unică.

Voronskaya Classic

Concentratie alcoolica 40% – filtrare prin ioni de argint impregnat in carbune activ din nuca de cocos. Este prima vodca premium a companiei noastre și reprezintă rezultatul experientei  de producere a băuturilor alcoolice de peste 25 de ani. Voronskaya Classic reprezintă tradiţia şi experienţa maeştrilor distilatori aducand echilibrul perfect între stil și gust.

Voronskaya Organic

Concentrație alcoolica 37,5% – Foloseste  cele mai avansate tehnologii de distilare doar din produse naturale și filtrată cu ioni de argint impregnat în carbune activ din nuca de cocos, Voronskaya Organic este definită  de un gust special și rafinat, cu subtile note de cereale. Secretul gustului  constă în selectarea cu atenție a cerealelor , cultivate pe pământ romanesc care completat de apa pură din izvoarele pădurii creează o bautură de excepție.

Voronskaya Platinum

Concentrație alcoolica 40% –  O băutură cu personalitate, stil și masculinitate, Voronskaya Platinum  este o vodca foarte apreciată. Spre deosebire de alte branduri de vodca, aceasta își asigură gustul și puritatea datorită unei rețete perfecte. Apa provine din izvoare de pădure, perioada de macerare este îndelungată, iar filtrarea se face cu ioni de platină, asigurându-și astfel o notă unică. Prima sticlă de Voronskaya Platinum este îmbuteliată în 2018 celebrând 25 de ani ai companiei Prodalcom.

FOTO Noua Voronskaya a fost lansată la Paris. Prodalcom a făcut pasul către târgurile internaționale


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*