Marti 16 Aprilie 2024, Actualizat acum 106 zile 12:00 am

CJ vrea să aloce peste 54.000 lei pentru promovarea județului Suceava la târguri de turism din Austria și Spania

Consiliul Județean (CJ) Suceava vrea să aloce peste 54.000 lei pentru promovarea județului Suceava la târguri de turism din Austria și Spania. O decizie privind aprobarea promovării Judeţului Suceava în cadrul Târgurilor Internaţionale de Turism: Ferien Messe (10-13 ianuarie 2019, Viena, Austria) și FITUR (23-27 ianuarie 2019, Madrid, Spania) va fi luată în ședința de Consiliu Județean de pe 20 decembrie.

Delegația Județului Suceava care va participa la târgurile de turism va fi alcătuită din 3 persoane (2 reprezentanți ai serviciului turism (CNIPT) și 1 translator).

Cheltuielile aferente organizării în condiții corespunzătoare a acestor acțiuni, în sumă totală de 54.264 lei, vor fi suportate din bugetul propriu al Județului Suceava.

„Promovarea potenţialului turistic al judeţului la evenimentele de profil, desfăşurate în țară și în străinătate, și organizarea diverselor evenimente cu caracter turistic pe plan local, regional şi național au contribuit în mare măsură la creşterea numărului de turişti români şi străini în zonă. Târgurile de turism sunt ocazii de evidenţiere și de promovare a potenţialului turistic natural şi antropic al judeţului, a tradițiilor, obiceiurilor, valorilor culturale și obiectivelor turistice ale regiunii, fiind demersuri ce duc la îmbunătăţirea imaginii judeţului nostru pe piața internă şi internațională”, se arată în expunerea de motive.

Promovarea  în cadrul acestor evenimente se va face prin intermediul materialelor de informare şi promovare turistică realizate de Consiliul Județean Suceava, şi prin intermediul ofertelor turistice propuse de operatorii economici și de asociațiile profesionale de turism din județ.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*