Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

Cinci familii îndoliate după tragedia de la Vadu Moldovei. Mesaje sfâșietoare transmise după moartea celor cinci tineri

Tragedia de la Vadu Moldovei a îndoliat cinci familii, dar au sfâșiat sufletele a sute de persoane care i-au cunoscut pe Narcis, Iustian, Gabriel, Ionuț și Ion. Rudele, prietenii, dar și simple cunoștințe care au auzit de tragedie au transmis mesaje de regret pe paginile de socializare.

like facebook, suceava, news, stiriIată câteva dintre ele:

Gina Ionela: Nici acum nu îmi vine să cred că ați plecat așa repede??De ce voi? Voi care niciodată nu ați făcut rău nimănui și erați cei mai buni dintre toții? voi care mereu erați cu zâmbetul pe buze indiferent de situație. Azi trebuia să mergem la patinoar și acum??aveam planuri pentru vara ce vine si aveam multe de facut…cine o să mă mai asculte acum și o să mă facă să zâmbesc dacă voi ați plecat?..Speram ca totul să fie o glumă proastă dar nu ee …..Ieri erați fericiți, cu chef de viață și acum ați dispărut ..Nu voi uita niciodată ziua când ne-am cunoscut și câte am făcut împreună. Erați frățiorii mei mai mari ,care mereu găseau rezolvare la orice și îmi ridicați moralul ..O sa imi lipsiți extrem de multttt dragilor. Vă iubesc enormmm. Nu o să vă uit niciodată. Dumnezeu să vă aibă în pază oamenii minunați.

Bălău Davyd Cipryan:  Ferească Dumnezeu pe toatå lumea .Multå putere familiei si condoleante

Iulian Țuruc: Dumnezeu să va odihneasca prieteni dragi!Veti rămâne mereu in sufletele noastre!

Sorina Marinela Dădăcu: Ați plecat mult prea devreme și ați lăsat în urmă doar durere!De ce voi?Cei mai veseli oameni, fix voi ați plecat! În urma voastră ați lăsat familii,prieteni și un sat întreg în lacrimi și suspine! Ne-ați lăsat fără cuvinte, în câteva clipe de neatenția ați plecat sus!Nu pot sa cred că voi nu mai sunteți. Gabi tu îmi vorbeai de petrecerea de Crăciun și te vedem in fiecare zi,nu mă pot obișnui că de acum nu o să te mai văd,nici pe tine,nici pe restul! Iar tu Bogdanescu Narcis ai fost cel mai minunat băiat,erai înțelegător și mereu acolo sa sprijini pe oricine,ai fost fratele meu mai mare ! Veți rămâne mereu in inimile noastre prieteni ! Dumnezeu să vă odinească în pace suflete dragi!

Adelina Anna Bolohan: Gaaaabi???? De ce ai plecat, nu neam vazut de un an! Trebuia sa ne vedem in curand. Ce-ai facut, cum ai putut sa ne lasi, cum Gabi cum???? Mi-ai rupt sufletul in doua. O sa-mi lipsesti enorm dumnezeu sa te ierte verisorul meu drag, si sa aiba grija de tine acolo sus si tu de noi. Dumnezeu sa va ierte pe toti!  

 

Cine sunt tinerii care și-au pierdut viața în accidentul de la Vadu Moldovei


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*