Vineri 24 Mai 2019, Actualizat acum 143 zile 12:00 am


 

A recunoscut tot! Tânărul din Suceava, care a violat și ucis o fată din Belgia, riscă închisoarea pe viață. „De două ori am violat-o. Mai mişca, dar nu spunea nimic”

Victima suceveanului

Suceveanul care a îngrozit Belgia a recunoscut tot. Tânărul de 24 de ani din Suceava, Alexandru Caliniuc, riscă să stea toată viaţa în închisoare după o crimă pe care a comis-o acum doi ani. Anchetatorii au făcut cu acesta reconstituirea pe plaja Knokke, scrie Observator.tv.
like facebook, suceava, news, stiri
Patru ore, Daniel Muylle a privit, miercuri, cum Alexandru Caliniuc (24 de ani), a reluat la reconstituire, atacul sălbatic asupra fiicei sale, Sofie, 27 de ani, pe plaja Knokke. Bărbatul a stat faţă în faţă cu criminalul fetei sale fără nicio teamă. Alexandru a filmat toată grozăvia cu telefonul mobil, în dimineaţa zilei de 22 ianuarie 2017. A atacat-o pe Sofie, care se plimba pe plajă, a violat-o de mai multe ori, apoi a ucis-o.

A târât-o pe sub un gard şi a abandonat-o. “De două ori am violat-o. Mai mişca, dar nu spunea nimic.”, a fost una dintre declaraţiile românului, la reconstituire.

Patru ore a durat reconstituirea atacului lui Alexandru, care a recunoscut, conform avocatului său, că a violat-o pe tânără, dar nu a ucis-o, ea fiind în viaţă când a abandonat-o. Fata petrecuse toată noaptea într-un bar cu iubitul ei şi mersese singură pe plajă în drum spre casă. Acolo a văzut-o tânărul din Suceava, când a atacat-o.
La reconstituire el a fost cooperant, iar la final a plecat protejat de poliţişti cu o pătură, plângând în hohote.

Românul a fost prins la cinci luni după crimă în ţară şi extrădat în Belgia. El riscă acum o pedeapsă cu închisoare pe viaţă, cu posibilitate de eliberare condiţionată nu mai devreme de 30 de ani.

Sursa: Observator.tv

loading...

Loading...

Lăsați un comentariu

*