Marti 23 Aprilie 2024, Actualizat acum 113 zile 12:00 am

Primarul Sucevei acuză asociațiile de proprietari de „comoditate”, în ce privește reabilitarea blocurilor

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, acuză asociațiile de proprietari din municipiului Suceava de „comoditate” în ce privește reabilitarea termică a blocurilor. Edilul Sucevei a declarat că va face adunări cu cetățenii pentru a-i determina să ceară ei reabilitarea blocurilor întrucât conducerile asociațiilor dau dovadă de o lipsă de implicare.

like facebook, suceava, news, stiri„Văd o slabă implicare. Voi încerca să schimb strategia. O să discut mai mult cu oamenii, cu cetățenii care vin pe la primărie, prin alte metode, să facem o campanie să-i determinăm pe cetățeni să meargă la asociațiile de proprietari. Părerea mea este că este o comoditate, și îmi asum toată responsabilitatea, în zona asociațiilor de proprietari. V-am spus și discuțiile care au fost, că trebuie mers din ușă în ușă, că nu se pot face adunările generale extraordinare.[…] Este singura șansă ca acești oameni care sunt proprietari, pentru 10% din valoarea acestor costuri, să mai poată pregăti aceste locuințe, aceste blocuri încă pentru generații”, a spus Lungu.

Pe data de 18 decembrie acesta va avea o discuție cu reprezentanții asociațiilor de proprietari, iar după aceea va merge prin cartiere pentru a discuta cu locatarii.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*