Vineri 19 Aprilie 2019, Actualizat acum 108 zile 12:00 am


 

Incendiu la o biserică din județul Suceava. Pompierii au intervenit de urgență

Un incendiu a izbucnit miercuri dimineață, la Biserica Romano- Catolică din comuna Vatra Moldoviței.  Militarii Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc și lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Moldovița și Vatra Moldoviței au intervenit cu patru autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea focului.

La sosirea echipajelor, ardea parțial un perete exterior, cu pericol de propagare la întreaga construcție și la vecinătăți.
like facebook, suceava, news, stiri
Au ars aproximativ 10 mp din peretele exterior (din lemn). S-au degradat aproximativ 30 mp tencuieli și zugrăveli din interior și din exterior, alți 10 mp din perete, 5 mp din astereala acoperișului și 10 mp pardoseală și lambriu.

„Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic, generat de o sobă cu acumulare de căldură amplasată necorespunzător față de materialele combustibile. Incendiul a fost lichidat la ora 8:25, iar pompierii au salvat biserica, cu bunurile din interior, precum și construcțiile anexe din apropiere”, susțin reprezentanții ISU Suceava.

loading...

Loading...

Lăsați un comentariu

*