Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

VIDEO Flăcări uriașe au cuprins un magazin și o casă. Incendiul a distrus marfa, dar și actele societății

Pompierii militari de la Gărzile de Intervenție Vicovu de Sus și Siret și de la Detașamentul de Pompieri Rădăuți, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Gălănești și Voitinel, au intervenit, luni, puțin după miezul nopții, cu șapte autospeciale și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din localitatea Bivolărie, orașul Vicovu de Sus.
like facebook, suceava, news, stiri
La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau generalizat la acoperișul anexelor gospodărești, la cel al unui magazin de încălțăminte și la acoperișul casei de locuit, construcții corp comun, dispuse în formă de „L”, cu pericol de propagare la clădirile învecinate.

Au ars: acoperișurile casei de locuit, anexelor și magazinului de încălțăminte pe o suprafață de aproximativ 450 mp. Au mai ars anexele și bunurile din interior, precum și marfă, documente ale societății comerciale și alte bunuri din magazin. S-au degradat tavanele, pereții și bunuri din interiorul locuinței.

Incendiul a izbucnit la acoperișul magazinului, cel mai probabil din cauza efectului termic al curentului electric, generat de un cablu electric cu izolația deteriorată.
Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat bunurile materiale de la parterul casei și două locuințe aflate în imediata apropiere.

Doamne ferește ……bivolarie …. Don marko…????

Publiée par Georgeta Berculean sur Dimanche 2 décembre 2018


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Pagube de aproximativ 1,5 milioane de lei după incendiul care a cuprins magazinul din Bivolărie | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*