Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

Incendii la Câmpulung Moldovenesc și Stulpicani

Două incendii au avut loc, sâmbătă, la Câmpulung Moldovenesc și Stulpicani.  Pompierii militari ai Detașamentului Câmpulung Moldovenesc au intervenit cu două autospeciale și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din municipiul Câmpulung Moldovenesc.

La sosirea echipajelor, ardea un corp de anexe gospodărești, format din bucătărie de vară, magazie de lemne și magazie de materiale, cu pericol de propagare la casa de locuit și la proprietățile învecinate.
Incendiul a fost lichidat la ora 5:53.

Au ars: acoperișul bucătăriei de vară pe 24 mp, magazia de lemne pe 20 mp și magazia de materiale pe 12 mp. Au mai ars circa 2 metri cubi lemn de foc, obiecte de mobilier și alte bunuri. S-au degradat pereții bucătăriei de vară, învelitoarea din tablă a corpului de anexe, obiecte de mobilier, materiale textile, parchet laminat, aparatură electrocasnică și altele.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic generat de coșul de fum amplasat necorespunzător față de materialele combustibile.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat casa proprietarului și
locuințele învecinate.

Pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Gura Humorului, împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Stulpicani, au intervenit cu trei autospeciale și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din comuna Stulpicani.

La sosirea echipajelor, ardea acoperișul unei bucătării de vară, cu pericol de propagare la casa de locuit și la anexele învecinate. Incendiul a fost lichidat la ora 0:45.

A ars acoperișul bucătăriei de vară, pe 82 mp, și s-au degradat pereții interiori și exteriori, aparatură electrocasnică, elemente de mobilier și altele. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic generat de coșul de fum amplasat necorespunzător față de materialele combustibile.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat casa proprietarului și anexele învecinate.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*