Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

Mesaj emoționant transmis unui pompier sucevean de Ziua Națională a României. „El este omul care îmi ștergea lacrimile în ambulanță, pe targă”

Un tânăr din Suceava a transmis un mesaj emoționant de Ziua Națională a României pentru un pompier care i-a fost alături după un eveniment rutier.

După ce a scăpat ca prin minune în urma unui accident rutier, Daniel Tiron, a ținut să mulțumească celor care au fost alături de el, în această zi de importanță majoră pentru români.

like facebook, suceava, news, stiri„Toți am simțit măcar odată în viață, cât de importanți sunt acești oamenii pentru noi, pentru semeni noștrii sau chiar pentru cei dragi nouă. Aproape întotdeauna, acești oameni care Salvează vieți rămân în anonimat.lar atunci cand sunt întrebați vorbesc cu modestie despre meritele lor. Este o meserie care te solicită dar si care te fac să atingi limite pe care în viața de zi cu zi nu crezi ca le poti atinge. Satisfacția pe care o are personalul medical atunci când salvează o viață nu poate fi descrisă în cuvinte,se bucură pentru unii, suferă pentru alții. El este Ionel Flocea din Negrileasa care a fost alături de mine în accidentul rutier. El este Omul care îmi ștergea Lacrimile în Ambulanță pe targăMultumesc Om frumos la suflet. Ai fost îngerul meu trimis de Dumnezeu. Esti un om special în sufletul meu. Cine salvează o viață , salvează o lume întreagă”, este mesajul transmis de Daniel Tiron pe pagina sa de Facebook.

Am avut un urat accident a intrat în mine un inconstient m-a luat în plin pe partea dreaptă, eu eram intrat în depășire, iar el a virat tare spre mine ca cum ar fi facut intenționat. Iar acești oameni se luptau sa îmi salveze viața iar dementul cu masina râdea de parcă era drogat”, a povestit tânărul.

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*