Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

Unul dintre promotorii tradițiilor și frumuseților Bucovinei, revoltat de modul în care au fost acordate distincțiile Meritul Bucovinei de Consiliul Județean Suceava. „Și le-au dat unii la alții”

Unul dintre promotorii tradițiilor și frumuseților Bucovinei se arată revoltat de modul în care au fost acordate distincțiile Meritul Bucovinei de Consiliul Județean Suceava. Este vorba despre fotograful sucevean Daniel Tiron, care organizează diverse evenimente și expoziții în străinătate prin care promovează locurile din județul Suceava, dar și tradițiile.
like facebook, suceava, news, stiriEl a declarat că deși inițial urma să primească o distincție Meritul Bucovinei pentru activitatea sa, totul s-a rezumat doar la discuții, iar distincțiile „și le-au dat unii la alții”.

„Să le fie rușine. Ei nu știu câți bani dau eu pe avion să promovez Bucovina în capătul lumii”, a declarat Daniel Tiron.
El a precizat că întotdeauna i s-au pus piedici atunci când a încercat să prezinte munca sa în județul Suceava.

„La Humor am vrut să expun o expoziție și au zis că nu au loc că pun expoziție din China și eu să plec peste graniță”, a spus Daniel.

Fotograful susține că aleșii județului sunt deranjați de faptul că a precizat că nu este susținut în demersurile sale de promovare a Bucovinei.

„Este o rușine să îți bați joc de oamenii care fac ceva, care vor o schimbare și tu închizi ușa în față. Pe data de 26 s-au dat premile și pe mine nu mă văd. Îi doare adevărul. Premiul pe care îl merit si îmi aparține îl ofer unui politician că lor le place să primească premii unul de la altul”, a spus Daniel.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*