Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Ministrul MAI a propus acordarea Ordinului Crucea Națională, Serviciul Credincios, polițistului Ciprian Șfichi. Patru polițiști de frontieră de la Siret au primit distincții

Cu prilejul Centenarului Marii Uniri, ministrul afacerilor interne, Carmen Dan, a acordat cele mai înalte distincții ale MAI, angajaților care au acționat pentru salvarea de vieți omenești ori s-au evidențiat prin fapte deosebite în misiuni, atât în țară, cât și în străinătate.

like facebook, suceava, news, stiriÎn cadrul ceremoniei, organizate în apropierea unui moment de mare însemnătate pentru România – 1 Decembrie – Ziua Națională și Centenarul Marii Uniri – au fost decorați, la sediul MAI, 38 de militari și polițiști care au avut rezultate remarcabile în activitatea desfășurată, se arată într-un comunicat al MAI.

Printre cei care au primit distincții se numără patru polițiști de frontieră care, în data de 21 noiembrie 2018, au capturat în PTF Siret, aproape 1.000.000 de pachete cu ţigări pe care trei cetăţeni polonezi au încercat să le introducă ilegal în ţară, ascunse în colete cu rigips și vată minerală.

Pentru că a pus misiunea chiar mai presus de propria viață, ministrul afacerilor interne a propus Președintelui României acordarea Ordinului Crucea Națională, Serviciul Credincios, Clasa a III-a, lui Ciprian Sfichi, polițistul lovit cu sabia de un bărbat suspect de comiterea unor infracțiuni grave.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*