Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

Tânără din județul Suceava, bătută şi sechestrată de concubinul alcoolic. „A venit cu drujba pornită spre mine”

O tânără de 23 de ani, mama unei fetițe de cinci anișori, din Salcea, județul Suceava trăiește o dramă greu de imaginat. Nicoleta Vieru a mers în cadrul emisiunii Acces Direct, unde a povestit iadul prin care trece din cauza tatălui copilului, care ar fi încercat să o omoare de mai multe ori.

Mă bătea foarte rău, pe urmă mă închidea în casă să nu mă duc la poliţie. El şi mamei lui i-a pus cuţitul la gât”, a spus Nicoleta.

like facebook, suceava, news, stiriFata a povestit că a rămas orfană, iar concubinul său ştie că nu are niciun sprijin şi îşi bate joc de ea încă de când era însărcinată.

„Când am rămas însărcinată, aveam vreo 6, 7 luni tot așa m-a bătut foarte tare și am fugit de acasă și nu am avut unde să stau, dormeam prin păpuşoaie, prin ploi, prin… iarnă, frig. Mă bătea foarte rău, nu așa. Mă bătea și pe urmă mă închidea în casă că știa că o să fug și se temea să nu mă duc la poliție. Am vrut de multe ori să mă duc la poliție, dar ei spun așa că până nu știu cum n-au ce să mi facă și la ce să mă duc degeaba, că mai rău îmi făceam mie”, a spus Nicoleta la Acces Direct.

Într-o seară, individul ar fi amenințat-o cu o drujbă.

M-a luat la bătaie, m-a tras de păr, m-a târât toată casă de față cu fata. Fata sărea pe mine și spunea: Tată, nu o mai bate pe mama. Şi el pe bicicletă avea drujbă. Și eu stăteam așa, mi-am pus o cârpă nu știu cum la nas că îmi curgea sânge și țineam o cârpă din asta, o bluză ruptă la nas. Şi a venit cu drujbă pornită. A venit cu drujbă aproape de mine pornită și m-am speriat foarte rău și nu știu, nici eu nu îmi dau seama cum am apucat să și am fugit că era aproape lângă mine. Am fugit, m-am ascuns tot pe lângă casă și el țipa la mine că dacă nu întru în casă nu știu ce se întâmplă. M-am dus înapoi așa plângând am spus ce o fi o fi, măcar să nu îi facă rău la fată și am intrat în casă. Pe urmă iar m-a luat la bătaie. M-a bătut cu pumnii, cu picioarele, mi-a smuls o grămadă de păr din cap”, a spus Nicoleta, care s-a temut să meargă la poliție.

Concubinul acesteia, Mihai Humelnicu, a intrat în direct în cadrul emisiunii, unde a recunoscut că a bătut-o pe tânără, dar nu s-a putut discuta mai mult cu el. Cel mai probabil era sub influența băuturilor alcoolice, după cum a precizat Nicoleta.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*