Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

Polițiștii suceveni solicită sare și material antiderapant pentru parcările și aleile de acces în sediile subunităților de poliție

Polițiștii suceveni solicită sare și material antiderapant pentru parcările și aleile de acces în sediile subunităților de poliție. Potrivit vicepreședintelui  Sindicatul Național al Polițiștilor din România SNPR DECUS, Bogdan Bănică, acesta a informat luni conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Suceava în acest sens.

like facebook, suceava, news, stiri„Având în vedere sesizările colegilor din teritoriu, am informat astăzi comanda IPJ Suceava prin ofițerul de serviciu principal despre faptul că atât parcările cât și căile de acces (trepte, alei, etc.) în sediile subunităților de poliție sunt acoperite cu un strat “serios” de gheață. Pentru prevenirea evenimentelor nedorite și a accidentărilor cetățenilor, precum și a personalului din subordine am solicitat distribuirea la sediile polițienești de sare și material antiderapant, în cantități suficiente și pentru viitor, nefiind preconizate schimbări climatice în viitorul apropiat”, susține Bănică.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*