Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

Șofer beat prins și imobilizat de polițiști după o urmărire

Sâmbătă seară, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care circula pe un drum comunal neclasificat din comuna Satu Mare, însă conducătorul auto nu s-a conformat, continuându-și deplasarea către DJ 178, motiv pentru care, s-a procedat la urmărirea acestuia cu semnalele acustice și luminoase ale autospecialei de poliție în funcțiune, concomitent cu somarea prin portavoce.

Astfel, după circa 1,5 km, conducătorul auto a intrat în curtea unui imobil din comuna Satu Mare, a oprit și abandonat autoturismul cu motorul pornit și a fugit, fiind prins și imobilizat de polițiști.
Acesta a fost identificat de polițiști ca fiind un localnic de 38 de ani, care emana miros de alcool, stabilindu-se și faptul că, imobilul în curtea căruia a fost identificat îi aparține.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
El s-a ales cu dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*