Miercuri 15 Mai 2024, Actualizat acum 135 zile 12:00 am

FOTO Un șofer din Rădăuți, care se întorcea din Anglia, implicat într-un accident. Un șofer beat criță a intrat cu autoutilitara în el

Foto: Info trafic 24

Un șofer din Rădăuți, care se întorcea din Anglia, a fost implicat într-un accident rutier, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe DN1C în localitatea clujeană Răscruci. Trei bărbați din localitatea respectivă au ajuns în stare grava la UPU Cluj.

like facebook, suceava, news, stiriPotrivit polițiștilor clujeni, vinovat de producerea accidentului a fost un șofer de 35 de ani, care era la volanul unei autoutilitare, iar la un moment dat a intrat pe contrasens  intrând frontal într-un autoturism care circula regulamentar dinspre Cluj spre Gherla, fiind condus de șoferul din Rădăuți.

În urma impactului, atât şoferul autoutilitarei cât şi cei doi pasageri aflati cu el în dreapta au ajuns la UPU Cluj cu răni grave.

Șoferul vinovat a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind de 1.14 mg/l alcool pur în aerul expirat. El a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*