Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

Un bărbat din Dumbrăveni, beat și fără permis, a intrat cu mașina într-un șanț

Un bărbat de 44 ani, din comuna Dumbrăveni, a urcat beat și fără permis la volanul unei mașini, și a intrat cu mașina într-un șanț.

Accidentul a avut loc vineri, în jurul orei 23.55. Polițiștii deplasați  la fața locului au identificat un autoturism care prezenta avarii și pe conducătorul auto, un bărbat de 44 de ani, din comuna Dumbrăveni.

like facebook, suceava, news, stiriDin primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că  în timp ce conducea autoturismul pe DN 29, pe fondul neadaptării vitezei într-o curbă, bărbatul de 44 de ani, care nu posedă permis de conducere, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a a pătruns în șanțul de pe marginea drumului.

Din accident nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale.

„Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural”, precizează IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*