Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Tragedie la Dumbrăveni! O femeie a murit după ce a fost lovită de o mașină (Update)

foto: arhiva

Un accident rutier grav a avut loc vineri seară, la Dumbrăveni, în zona farmaciei de la spital. O femeie a fost rănită după ce o mașină a dat peste ea.

like facebook, suceava, news, stiriBătrâna, Eugenia Tocilă, în vârstă de 78 de ani,  a ajuns în comă la spital, dar din păcate, din cauza rănilor suferite, nu a supraviețuit.

Femeia se întorcea de la un priveghi de la soțul unei verișoare.

„La 23.11.2018, în jurul orei 17.15, în timp ce se deplasa în calitate de pieton pe DJ 208B, din comuna Dumbrăveni, ajunsă la intersecția cu DN 29, o localnică de 78 de ani, s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis și fără să se asigure corespunzător, moment în care a fost surprinsă și accidentată grav de autoturismul condus regulamentar de un bărbat de 37 de ani, din comuna Șerbăuți. Victima a fost transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, ocazie cu care, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Ulterior, în jurul orei 21.10, din cauza leziunilor suferite, victima a decedat. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, susține purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, cms Ionuț Epureanu.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*