Marti 14 Mai 2024, Actualizat acum 134 zile 12:00 am

CJ vrea să promoveze județul Suceava la Târgul Internațional pentru Alimentație din Polonia

Consilierii județeni își vor da votul, în următoarea ședință, în legătură cu participarea unei delegații din Suceava la Târgul Internațional pentru Alimentație și produse de înaltă calitate- Ekogala, organizat în perioada 7-8 decembrie 2018, la Rzeszow, Polonia.

Delegația care va reprezenta județul Suceava ar urma să fie alcătuită din cinci persoane: doi reprezentanți ai Consiliului Județean Suceava, un meșter popular, un translator și un conducător auto.

like facebook, suceava, news, stiriPotrivit proiectului de hotărâre întocmit în acest sens, scopul acestei participări este de a promova produsele tradiționale și bio la nivel internațional, astfel încât turiștii să fie atrași prin descoperirea componentei agroturistice și gastronomice.

„Cheltuielile necesare participării la târg se vor încadra în limita sumei estimate de 15.300 lei și vor consta în plata transportului, cazării și a diurnei legale pentru membrii delegației”, se precizează în proiectului care va fi supus votului aleșilor județeni.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*