Sâmbătă 21 Septembrie 2024, Actualizat acum 264 zile 12:00 am

FOTO Primarul de Iași ar avea o vilă secretă la Suceava. Pe domeniul din Suceava există o cramă săpată în deal, patru foișoare și chiar o biserică 

Foto: Reporter de Iasi

Reședința de lux care ar aparține edilului din Iași, Mihai Chirica, potrivit publicației Reporter de Iași, se află la poalele muntelui, în orașul sucevean Frasin. Cuprinde o vilă de 160 de metri pătrați și 4.250 de metri pătrați, pe care au fost construite patru foișoare, o cramă săpată în deal și chiar o biserică cu o turlă înaltă de cinci metri, scrie Libertatea.

Întreg domeniul ar costa aproape 250.000 de euro și se află în proprietatea unei firme administrate de Ioan Chirica, fratele edilului din Iași. Întrebat despre proprietate, primarul Iașiului Mihai Chirica a spus că vila nu îi aparține și că toate bunurile sale sunt menționate în declarația de avere.

Achiziția a fost făcută în 2014 de Eurodesign Consulting, firma deținută de Ioan Chirica, fratele primarului din Iași. Casa cu parter, etaj și mansardă se află în cartierul Bucșoaia a orașului sucevean Frasin. Vila are o poartă monumentală din lemn, în stil maramureșan, precum și patru foișoare. Unul dintre acestea are aproape 100 de metri pătrați și adăpostește un grătar. De asemenea, o suprafață de aproape 250-300 de metri pătrați din curte sunt acoperiți cu pavele multicolore, dispuse într-un desen geometric.

Citeşte întreaga ştire:Primarul Mihai Chirica ar avea o vilă secretă. Pe domeniul din Suceava există o cramă săpată în deal, patru foișoare și chiar o biserică


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*